Green Import &Export Trading Co.,Ltd.

Green Import &Export Trading Co.,Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: groene
Jaarlijkse omzet: US$ 1000000 - US$ 2000000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf

Greenescooter is een professionele fabrikant en een exporteur zich in zich het ontwikkelen en het uitvoeren van elektrische voertuigen (e-autoped, e-fietsen, zelf-in evenwicht brengt autoped, de autopedden van de mobiliteitsrolstoel etc.) specialiseren en zijn vervangstukken die sinds 2007, gelegen in China de „Elektrische Basis van de Autopedproductie“ -- Wuxistad.

 

Groen belast met de elektrische autopedindustrie meer dan 10 jaar en toegewijd aan het ontwikkelen van e-autopedden met een professionele technologie en een redelijke prijs, leveren wij de beste e-autopedden voor onze nieuwe en oude klanten. In paticular, zijn wij een belangrijke exporteur op het gebied van de elektrische autopedindustrie, en kunnen de professionele dienst, hoogte - kwaliteit, door ontwerp en installatie verlenen.

 

De „toekomst door heartiness, geloof leidt tot de wereld“. Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om binnenlandse elektrische autopedden van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

Om het even welke contrustive raad van cliënten globaal worden getaxeerd zal en uw terugkoppeling zal ook dienovereenkomstig geantwoord worden. Warm onthaal om onze fabriek te bezoeken en wij verheugen ons op het vestigen van een zakelijke relatie op lange termijn met u voor onze wederzijdse voordelen.

 

Green Import &Export Trading Co.,Ltd.

Wij zijn klaar voor u,

gelieve te verzenden op dit ogenblik ons onderzoek. 

Certificaat
Standaard:ROHS
Aantal:SZWJT1709280S-ROHS-A-01
Uitgiftedatum:2017-10-09
Vervaldatum:
Scope / Range:electric scooter
Uitgegeven door:WJT
Standaard:EMC
Aantal:SZWJT1709280S-EMC-A-01
Uitgiftedatum:2017-10-09
Vervaldatum:
Scope / Range:electric scooter
Uitgegeven door:WJT
Chat
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal